U14 femrat: Rezultatet nga të gjitha ndeshjet e zhvilluara sot

FVK

Kanë përfunduar të gjitha ndeshjet e grupmoshës U14 (femrat) në program për sot. Nga gjashtë takimet sa ishin në plan-program për ditën e sotme, tri u zhvilluan në formatin e rregullt, ndërsa tri të tjera u mbyllën me rezultat zyrtar. Më poshtë, rezultatet nga përballjet e zhvilluara: Prishtina Elite-Prishtina 2:1 […]

Istref Elezaj gjyqtari i parë nga Kosova me licensë ndërkombëtare

FVK

Istref Elezaj është gjyqtari i parë kosovar që merr të drejtën për ndarje të drejtësisë në ndeshje ndërkombëtare të volejbollit. Në seminarin dhjetë-ditorë që u zhvillua në Caorle të Italisë , Elezaj shkëmbeu përvojat me gjyqtarë të tjerë evropianë të volejbollit dhe eventualisht mori licensën ndërkombëtare, pasi fillimisht ishte rekomanduar […]

Rezultatet nga përballjet e grupmoshës U14 femrat

FVK

Janë mbyllur të gjitha ndeshjet në program për ditën e dielë në kampionatin e grupmoshës U14, konkurrenca e femrave.Ka qenë një ditë jashtëzakonisht aktive me orar të ngjeshur të ndeshjeve, derisa vashat e reja kanë treguar përkushtim e vendosmëri për të dhënë më të mirën nga vetja gjatë përballjeve. Dueli […]

 Projekti ”Play Volleyball, Grow With It”

FVK

Konfederata Evropiane e Volejbollit (CEV) në bashkëpunim me Federatën e Volejbollit të Kosovës (FVK) vazhdojnë projektin që synon stimulimin e të rinjëve dhe të rejave që të merren me sportin e voljebollit. Nga ky projekt, i cili është vazhduar edhe për katër vitet e ardhshme, do të përfitojnë shkolla të […]