LIGA E PARË – JAVA E TRETË

FVK
Read Time1 Minute, 15 Seconds

Këtë javë vazhonë java e tretë e ligës së parë në të dyja kategoritë, takimet që luhen këtë javë dhe tabelat i gjeni më poshtë:

LIGA E PARË FEMRAT PERËNDIM

Liga e Parë F Perëndim

Liga e Parë F Perëndim

Liga e Parë F Perëndim

Liga e Parë F Perëndim

LIGA E PARË FEMRAT LINDJE

Liga e Parë F Lindje

Liga e Parë F Lindje

Liga e Parë F Lindje

Liga e Parë F Lindje

TABELA : LIGA E PARË FEMRAT PERËNDIM

PozEkipiPikëtLHS+S-Koeficienti
115501511.296
210411141.241
38521081.036
4742971.045
57539111.019
6641991.000
7642670.959
81554150.766
90441120.767

TABELA : LIGA E PARË FEMRAT LINDJE

PozEkipiPikëtLHS+S-Koeficienti
114501521.491
210411151.195
39401271.249
49411161.185
5642770.993
66549120.995
73547140.793
83546140.883
90441120.444

LIGA E PARË MESHKUJT

TABELA : LIGA E PARË MESHKUJT

PozEkipiPikëtLHS+S-Koeficienti
113511451.144
211511361.086
311511471.132
45537130.937
54548130.879
61553150.864

3 0
0 %
Happy
100 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

REZULTATET DHE TABELAT - SUPERLIGA E KOSOVËS JAVA IV

Vazhdon Superliga e Kosovës në javën e katërt në Volejboll për femra dhe meshkuj, këtë javë luhen takimet :