FVK

FVK kthehet me lajme të jashtëzakonshme nga Asambleja Ballkanike e Volejbollit që u mbajt sot, 22 janar, në Shkup.Drejtuesit e Federatës së Volejbollit të Kosovës; presidenti Bahri Gjinovci, nënkryetarja Mimoza Shkodra dhe sekretari i përgjithshëm Valon Nikqi, morën pjesën në Asamblenë e 23-të Ballkanike të Volejbollit. Në këtë mbledhje u […]

Më 22 janar mbahet Asambleja Ballkanike e Volejbollit (BVA)

FVK

Presidenti i Federatës së Volejbollit të Kosovës, Bahri Gjinovci i shoqëruar nga nënkryetarja Mimoza Shkodra dhe sekretari i përgjithshëm Valon Nikqi, do të marrin pjesë në asamblenë e përvitshme Ballkanike të volejbollit, ku do të vendoset për aktivitetet e vitit 2022, datat dhe organizatorët. Është shumë e rëndësishme pjesmarrja në […]

Hapet afati kalimtar i janarit

FVK

Nga data 15 janar, është hapur afati kalimtar i janarit në volejbollin e Kosovës. Kjo periudhë është mundësi e mirë për angazhim te ndonjë ekip i ri për vollejbollistët/et që nuk kanë qenë të angazhuar/a me ndonjë klub gjatë stinorit vjeshtor. Afati është i hapur edhe për transferimin e volejbollistëve […]

Letra përmbyllëse e presidentit Gjinovci për vitin 2021

FVK

Miq, dashamirë, sportdashës dhe punonjës sportivë, po e përmbyllim një vit sa sfidues aq edhe produktiv. Federata e Volejbollit të Kosovës gjatë vitit 2021 ka qenë pjesmarrëse, nikoqire dhe organizatore e eventeve të ndryshme, ku kanë gjetur përfshirje të gjitha grupmoshat dhe kategoritë në aktivitete. Gjatë vitit që lamë pas, […]

U14 femrat: Rezultatet nga të gjitha ndeshjet e zhvilluara sot

FVK

Kanë përfunduar të gjitha ndeshjet e grupmoshës U14 (femrat) në program për sot. Nga gjashtë takimet sa ishin në plan-program për ditën e sotme, tri u zhvilluan në formatin e rregullt, ndërsa tri të tjera u mbyllën me rezultat zyrtar. Më poshtë, rezultatet nga përballjet e zhvilluara: Prishtina Elite-Prishtina 2:1 […]