PËRFUNDON KAMPIONATI I KOSOVËS NË BEACH VOLLEY U22

Në Holiday Resort në Sllatinë të Fushë Kosovës është mbajtur Kampionati i Kosovës në Beach Volley në kategorinë U22 meshkuj dhe femra. 
Në konkurencen e femrave fitues doli dyshja nga Kastrioti i Ferizajit, Ramadani/Sylejmani, ndërsa tek meshkujt fituan dyshja Terstena/Basha.

Në fund të turneut për tri vendet e para Federata e Volejbollit e Kosovës ndau medalje dhe kupa.

Renditja përfundimtare Femrat
1. Valmira Ramadani/ Dhurata Sylejmani
2. Rinesa Hasani/ Julinda Idrizi
3. Zyla Kadriu/ Natalie Tahiri

Renditja përfundimtare Meshkujt
1. Art Terstena/ Arlind Basha
2. Arlind Bytyqi/ Fitim Loshi
3. Avdyl Pllana/ Aziz Pllana

Federata e Volejbollit e Kosovës i uron ekipet fituese si dhe ekipet pjesëmarrëse për paraqitjet e treguara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *