KAMPIONATI U22 MBYLL CIKLIN E BEACH VOLLEY

Këtë fundjavë do të zhvillohen garat e grupmoshës U22 në Beach Volley.

Pas një muaji plot aktivitete me garat e U18, seniorëve dhe U20, tash i vie rradha organizimt të rradhës, që do e mbyll ciklin e beach volley.

Më 1 dhe 2 Qershor 2019, në kompleksin Holiday Resort, do të garojnë U22, me garat që nisin nga ora 09:00.

Të drejtë pjesëmarrje kanë të gjithë të interesuarit, të cilët duhet të regjistrohen dhe të paisen me librezën e Beach Volley.

Për info, mund të drejtoheni në zyret e FVK-së (Shtëpia e Sporteve), apo në email 📧 info@fvk-ks.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *