TË DIELËN FESTIVALI I BEACH VOLLEY

Grupmoshat nga 10-16 vjeç, do ta kenë mundësinë të jenë pjesë e festivalit më të madh të Beach Volley që organizohet në Kosovë.

FVK e mbeshtetur nga CEV dhe MKRS, sjell edhe sivjet festivalin madhështor të adhuruesve të volejbollit në rërë.

Ejani, ju mirëpresim! 🏐

Të dielën, ora 11:00 në Holiday Resort, Sllatinë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *