BEACH VOLLEYBALL FESTIVAL “Keep Flying with the ball”

September 8, 2019

BEACH VOLLEYBALL FESTIVAL “Keep Flying with the ball” Prishtine, 8 shtator 2019 Federata e Volejbollit e Kosovës (FVK) e mbështetur nga Konfederata Evropiane (CEV) dhe Ministria e Sportit, për të dytin vit me rradhë ka organizuar Festivalin e Beach Volley. Mbi 100 fëmijë të grupmoshave nga 10 deri në 16 vjet, kanë qenë pjesë e këtij festivali, e sipas drejtuesve të FVK-së, në mesin e tyre disa fëmijë që për…

Read More >>

TË DIELËN FESTIVALI I BEACH VOLLEY

September 5, 2019

Grupmoshat nga 10-16 vjeç, do ta kenë mundësinë të jenë pjesë e festivalit më të madh të Beach Volley që organizohet në Kosovë. FVK e mbeshtetur nga CEV dhe MKRS, sjell edhe sivjet festivalin madhështor të adhuruesve të volejbollit në rërë. Ejani, ju mirëpresim! 🏐 Të dielën, ora 11:00 në Holiday Resort, Sllatinë

Read More >>