PRISHTINA F

Leagues
Superliga F
Seasons
2019/20
Shtëpia

Superliga Femrat

PozEkipiPikëtLHS+S-Koeficienti
117601841.432
216611731.350
315611761.348
412621361.318
5106311110.923
686311110.982
74655160.789
83655150.888
93654160.682
102654170.672

Ndeshjet e ardhshme

(JAVA VII)
Superliga F

(JAVA VIII)
Superliga F

(JAVA IX)
Superliga F

Rezultatet

(JAVA VI)
Superliga F

(JAVA V)
Superliga F

(JAVA IV)
Superliga F

(JAVA III)
Superliga F

(JAVA II)
Superliga F

(JAVA I)
Superliga F

Next Post

GRYKA

LeaguesSuperliga FSeasons2019/20ShtëpiaPallati i Rinisë dhe Sporteve Superliga FemratPozEkipiPikëtLHS+S-Koeficienti1KASTRIOTI17601841.4322SKENDERAJ16611731.3503M-TECHNOLOGIE15611761.3484DRITA F12621361.3185FERIZAJ F106311110.9236PRISHTINA F86311110.9827GRYKA4655160.7898FUSHË KOSOVA3655150.8889FERRONIKELI3654160.68210VUSHTRIA2654170.672 Ndeshjet e ardhshme 23/11/2019 (JAVA VII) 00:00 Superliga F N/A PRISHTINA - GRYKA 30/11/2019 (JAVA VIII) 00:00 Superliga F N/A PRISHTINA - FERRONIKELI 07/12/2019 (JAVA IX) 00:00 Superliga F N/A DRITA F - PRISHTINA Rezultatet 16/11/2019 (JAVA VI) […]