KOSOVA PËRBALL BOSNJËS

Pas dy humbjeve të pësuara në grup kundër Greqisë dhe Turqisë, kombëtarja e Kosovës sot do të përballet me kombëtaren e Bosnjës për plasman përfundimtar. Ndeshja zhvillohet me fillim në ora, 12:30.
Në garën që po mbahet në qytetin Lukavac të Bosnje e Hercegovinës përveq Kosovës po marrin pjesë edhe 9 shtete tjera ballkanike.

Federata e Volejbollit e Kosovës ju deshiron suksese kombëtares në ndeshjen kundër Bosnjës !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *