VËLLAZNIMI F

I themeluar në janar 2017 , klubi është bërë pjesë e Federatës së volejbollit të Kosovës dhe garon në ligën e parë të Kosovës.

Klubi po vazhdon përgatitjet pa ndërprer me iden që të garoj sa më sukseshëm në sezonën 2017/2018 e cila do të jetë sezona e parë në historinë e qytetit të Gjakovës në volejbollin e vajzave.

 

Leagues
Liga e Parë F Perëndim
Seasons
2019/20
Shtëpia

Liga e Parë Perëndim Femrat

PozEkipiPikëtLHS+S-Koeficienti
121702121.284
219712061.273
314721271.050
4117313120.986
597413150.939
67759170.952
767412180.959
85878180.874
94766190.844

Ndeshjet e ardhshme

Liga e Parë F Perëndim

Rezultatet

Liga e Parë F Perëndim

Liga e Parë F Perëndim

Liga e Parë F Perëndim

Liga e Parë F Perëndim

Liga e Parë F Perëndim

Liga e Parë F Perëndim

Liga e Parë F Perëndim

Next Post

KLINA

LeaguesLiga e Parë F PerëndimSeasons2019/20ShtëpiaPalestra e Sporteve Shani Nushi Liga e Parë Perëndim FemratPozEkipiPikëtLHS+S-Koeficienti1MALISHEVA21702121.2842PRISHTINA E RE19712061.2733PRISHTINA ELITE14721271.0504KLINA117313120.9865DUKAGJINI97413150.9396VËLLAZNIMI F7759170.9527PEJA F67412180.9598SUTI SPORT5878180.8749THERANDA F4766190.844 Ndeshjet e ardhshme 15/12/2019 00:00 Liga e Parë F Perëndim N/A VËLLAZNIMI F - THERANDA F Rezultatet 08/12/2019 3 - 0 Liga e Parë F Perëndim N/A PRISHTINA E […]