Grumbullimi i dytë seleksionues i Kombëtares U19 femrat

FVK

s12 shkurt, 2022 – Vashat ‘Dardane’, të cilat do të jenë pjesë e kualifikimeve për Kampionatin Evropian dhe atë Ballkanik, po marrin pjesë në seleksionimin e dytë që po mbahet në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit. Ato po u nënshtrohen testeve të nivelit teknik. Kosova është pjesë e grupit […]

Ka filluar grumbullimi seleksionues i Kombëtares U19 femrat

FVK

Ka filluar grumbullimi seleksionues i Kombëtares së Kosovës U19 femrat, i cili po mbahet në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit. Rreth 45 lojtare po marrin pjesë në seleksionim, të cilat paraprakisht do t’u nënshtrohen testeve fizike dhe matjeve antropometrike, ndërsa me vonë do të testohen në aftësitë teknike. Deri […]

FVK fiton projektin e fushës në FIVB

FVK

FVK sapo mori konfirmimin e bujshëm nga Federata Ndërkombëtare e Volejbollit (FIVB) se ka fituar projektin e rëndësishëm te fushës ‘Gerflor’. Federata e Volejbollit të Kosovës do të vazhdojë të iniciojë projekte të tilla, me qëllimin e përmirësimit të kushteve infrastrukturore për volejbollistët kosovarë.

FVK vazhdon bashkëpunimin fantastik me sponsorin ‘Agro Trade’

FVK

Sot, në zyrën e Federatës së Volejbollit të Kosovës, presidenti Bahri Gjinovci priti përfaqësuesin e sponsorit që ka kontribuar jashtëzakonisht shumë në përkrahjen morale dhe materiale të volejbollit në Kosovë, Zijad Krasniqi. FVK dhe ‘Agro Trade’ kanë gëzuar një bashkëpunim të frytshëm ndër vite dhe ky bashkëpunim u vazhdua sot […]