Kosova U20 mposht bindshëm Maqedoninë e Veriut

FVK

4 shtator, 2022 – Kombëtarja U20 e Kosovës ka mposhtur me rezultat bindës, 3-0 në sete, Maqedoninë e Veriut në ndeshjen që u zhvillua të dielën pasdite në Gjakovë. Ishte një paraqitje inspiruese nga “Dardanët”, e cila sigurisht se do të shërbejë si motiv para Kampionatit Evropian, i cili zhvillohet […]

Krerët e FVK-së vizitojnë kampin e Kosovës U20

FVK

Presidenti i Federatës së Volejbollit të Kosovës (FVK), Bahri Gjinovci, sekretari i përgjithshëm Valon Nikqi dhe figura që ka dhënë kontribut të madh për ngritjen e volejbollit në qytetin e Gjakovës, Asllan Nimani, i cili ka qenë edhe anëtar i bordit të FVK-së në të kaluarën, vizituan sot kampin përgatitor […]

Krerët e FVK-së vizitojnë kampin e Kosovës U20

FVK

Presidenti i Federatës së Volejbollit të Kosovës (FVK), Bahri Gjinovci, sekretari i përgjithshëm Valon Nikqi dhe figura që ka dhënë kontribut të madh për ngritjen e volejbollit në qytetin e Gjakovës, Asllan Nimani, i cili ka qenë edhe anëtar i bordit të FVK-së në të kaluarën, vizituan sot kampin përgatitor […]