FVK ORGANIZON SEMINARE ONLINE PËR TRAJNERËT

FVK
0 0
Read Time52 Second

Federata e Volejbollit në bashkëpunim me Këshillin Profesional, Shoqaten e Trajnerëve dhe Komisionin për Zhvillim, do të organizoj seminar për trajner(online). Seminari do të organizohet për pesë ditë me radhë duke filluar nga data 9 Maj 2020, nga ora 17:00-18:30. Në seminar do të ligjerojn :

Dita e parë 9 Maj – Dr.sc. Bahri Gjinovci
Tema: Volejbolli për fillestarë, metodika e të mësuarit të pasimit me gishtërinj dhe dëbimi i topit me çekan.

Dita e dytë 10 Maj – Dr.ass.Vildane Jashari
Tema: Metodika e të mesuarit të sherbimit, sulmit dhe bllokut

Dita e tretë 11 Maj – Dr.ass. Mimozë Shkodra – Bislimi
Tema: Specializimi i lojtarëve në volejboll

Dita e katërt 12 Maj – Dr.sc. Enver Tahiraj
Tema: Ushtrime fizike specifike për grupmosha të reja; Menaxhimi i situatës reale në “trekëndëshin”, trajner-lojtarë-ushtrime (seniorë).

Dita e pestë 13 Maj – prof. Lorik Ilazi
Tema: Përgaditja e skuadrës para dhe gjatë fazës së garave

Seminari do të organizohet në platformen ZOOM.

Për detaje shtesë do të njoftohen me kohë të gjithë trajnerët.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

U MBYLL ME SUKSES DITA E PARË E SEMINARIT ONLINE

Trajnerë dhe entuziastë të volejbollit, patën rastin të ndjekin seminarin online të volejbollit. Në ditën e parë, në platformën online Zoom, ligjëroi Dr. Sc. Bahri Gjinovci. Trajnerët në platformën online për 90 minuta patën rastin të njoftohen më hollësisht rreth temës: “Volejbolli për fillestarë, metodika e të mësuarit të pasimit […]