RINIS SUPERLIGA A

FVK

ORARI I NDESHJEVE SUPERLIGA A Në bazë të vendimit të Bordit të FVK-së për vazhdimin e garave në Superligen A, Komesari i garave ka publikuar orarin e ndeshjeve që janë planifikuar të fillojnë me 10/11 Qershor. Federata e Volejbollit e Kosovës, ju uron një fillim të mbarë dhe suksese të […]

MBYLLET EDHE DITA E PESTË E SEMINAREVE ONLINE PËR TRAJNER

FVK

Në ditën e pestë të seminareve për trajnerë, ka ligjeruar prof.Lorik Ilazi me temë: “Përgaditja e ekipit para dhe gjatë fazës së garave”. Seminari ishte shumë i mireseardhur për trajnerët të cilët ndoqen seminarin. Federata e Volejbollit e Kosovës në bashkëpunim me Këshillin Profesional, Shoqaten e Trajnerëve dhe Komisionin për […]

VAZHDOJN SEMINARET PËR TRAJNERË

FVK

Ka vazhduar edhe sot seria e seimareve për trajnerë të volejbollit. Në diten e katërt ka ligjeruar, Dr.sc.Enver Tahiraj. Në seminar u shtjelluan tema aktuale si: Ushtrime fizike specifike për grupmosha të reja; Menaxhimi i situatës reale në “trekëndëshin”, trajner-lojtarë-ushtrime (seniorë). Këto seminare kanë zgjuar interesim për pjesëmarrje edhe nga […]

KA VAZHDUAR EDHE SOT SEMINARI PËR TRAJNERË

FVK

Në ditën e tretë , në platformën online Zoom, ligjëroi Dr.ass.Mimoza Shkodra Bislimi Trajnerët në platformën online për 90 minuta patën rastin të njoftohen më hollësisht rreth temës: “Specializimi i lojtarëve në volejboll” Në ditën e katërt , me 12 Maj 2020 do të vazhdojë seminari nga ora 17:00-18:30, ku […]

U MBYLL ME SUKSES EDHE DITA E DYTË E SEMINARIT ONLINE

FVK

Në ditën e dytë , në platformën online Zoom, ligjëroi Dr. Ass. Vildane Jashari Trajnerët në platformën online për 90 minuta patën rastin të njoftohen më hollësisht rreth temës: “Metodika e të mësuarit të shërbimit, sulmit dhe bllokut”. Në ditën e tretë , të hënën më 11 Maj 2020 do […]

U MBYLL ME SUKSES DITA E PARË E SEMINARIT ONLINE

FVK

Trajnerë dhe entuziastë të volejbollit, patën rastin të ndjekin seminarin online të volejbollit. Në ditën e parë, në platformën online Zoom, ligjëroi Dr. Sc. Bahri Gjinovci. Trajnerët në platformën online për 90 minuta patën rastin të njoftohen më hollësisht rreth temës: “Volejbolli për fillestarë, metodika e të mësuarit të pasimit […]

FVK ORGANIZON SEMINARE ONLINE PËR TRAJNERËT

FVK

Federata e Volejbollit në bashkëpunim me Këshillin Profesional, Shoqaten e Trajnerëve dhe Komisionin për Zhvillim, do të organizoj seminar për trajner(online). Seminari do të organizohet për pesë ditë me radhë duke filluar nga data 9 Maj 2020, nga ora 17:00-18:30. Në seminar do të ligjerojn : Dita e parë 9 […]