MBAHET MBLEDHJA E BORDIT

FVK

Është mbajtur mbledhja e parë e Bordit të FVK-së, nën udhëheqjen e kryetarit të ri Bahri Gjinovci. Në këtë mbledhje ndër të tjera Bordi vendosi: ✅ Ndeshjet gjysmëfinale dhe finale të Kupës së Kosovës në konkurencen e femrave të zhvillohen me 26/27 Mars në Prishtinë ✅ Emëroj Këshillin Organizativ të […]

BAHRI GJINOVCI ZGJEDHET KRYETAR I RI I FVK

FVK

𝗕𝗔𝗛𝗥𝗜 𝗚𝗝𝗜𝗡𝗢𝗩𝗖𝗜 𝗭𝗚𝗝𝗘𝗗𝗛𝗘𝗧 𝗞𝗥𝗬𝗘𝗧𝗔𝗥 𝗜 𝗥𝗜 𝗜 𝗙𝗩𝗞 Federata e Volejbollit e Kosovës sot ka mbajtur Kuvendin e Punës 2020 dhe Zgjedhor. Për shkak të situatës pandemike dhe numrit të delegatëve, Kuvendi është mbajtur online. Mbledhjen e Kuvendit të Punës e hapi kryetari Abedin Ibrahimi i cili falenderoj të gjithë […]

CEV ORGANIZON SEMINAR PËR TRAJNERË

FVK

Konfederata Evropiane e Volejbollit CEV do të organizoj seminar për trajnerët e Shkollave të Volejbollit. Seminari do të organizohet online dhe do të ketë mundësi që të ndiqet edhe nga trajnerë të tjerë. Seminari mbahet me 7 Mars nga ora 16:00h, ndërsa do të ligjerojnë Kära Mol, Anders Mol dhe […]

KUVENDI I PUNËS DHE ZGJEDHOR ME 12 MARS

FVK

𝙆𝙐𝙑𝙀𝙉𝘿𝙄 𝙄 𝙋𝙐𝙉𝙀̈𝙎 𝘿𝙃𝙀 𝙕𝙂𝙅𝙀𝘿𝙃𝙊𝙍 𝙈𝙀 12 𝙈𝘼𝙍𝙎 Bordi i FVK-së në mbledhjen e mbajtus sonte ka vendosur që me 12 Mars të mbaj Kuvendin e Punës dhe Zgjedhor. Ndër të tjera Bordi, ✅ Aprovoj Raportin e Punës për vitin 2020 ✅ Aprovoj Rregulloren e Punës së Kuvendit ✅ Aprovoj […]

TAKOHEN KRERËT E FEDERATAVE TË KOSOVËS DHE SHQIPËRISË

FVK

Krerët e Federatës së Volejbollit të Kosovës dhe Shqipërisë janë takuar mbrëmë në një darkë pune. FVK në këtë takim u përfaqësua nga kryetari Abedin Ibrahini, nënkryetarja Mimoza Shkodra-Bislimi dhe sekretari i përgjithshëm Valon Nikqi. FSHV u përfaqësua nga presidenti Erlind Pëllumbi, zv.presidenti Dashamir Brari dhe sekretari i përgjithshëm Albens […]

JAVA E DYTË E SUPERLIGËS

FVK

Nesër dhe pasnesër luhen ndeshjet e javës së dytë të Superligës në të dy konkurencat. Në konkurencen e femrave ndeshja kryesore do të luhet në Skenderaj në mes të nikoqirit dhe Dritës nga Gjilani, ndërsa në konkurencen e meshkujve si ndeshje derbi e kësaj javë cilësohet ajo në mes të […]