KONKURS PËR GJYQTARË TË VOLEJBOLLIT

FVK
0 0
Read Time35 Second

Shoqata e Gjyqtarëve të Volejbollit – SHGJVK në bashkëpunim me Federaten e Volejbollit të Kosovës – FVK, fton të gjithë kandidatët e interesuar që të konkurojnë për të marrë thirrjen “Gjyqtar i volejbollit”.
Të drejtë të paraqitjes kanë të gjithë kandidatët të cilët plotësojnë kushtet si më poshtë:
1. Të jenë njohës të lojës së volejbollit (preferohet ish-lojtar/e)
2. Mosha 18-28 vjeç (meshkuj – femra)
3. Së paku të përfunduar shkollën e mesme
4. Të jenë njohës të gjuhës angleze (e preferueshme)
Të gjithë të interesuarit mund të paraqiten personalisht në zyrën e FVK-së ose në adresën elektronike:
shgjvk@fvk-ks.org;
cc: info@fvk-ks.org
apo
duke plotësuar formën elektronike online
https://forms.gle/ZuR3RQYwC7C9nZeM9

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

KRERËT E FVK PRITËN NË TAKIM KRYETARIN E SHGJVK

Kryetari Bahri Gjinovci dhe sekretari Valon Nikqi kanë pritur sot në takim, kryetarin e sapozgjedhur të Shoqatës së Gjyqtarëve-SHGJVK, Istref Elezaj. Krerët e FVK uruan Elezajn për zgjedhje në krye të Shoqatës, duke i ofruar mbështetje dhe bashkëpunim në ngritjen dhe zhvillimin e SHGJVK. Elezaj theksoj që së bashku edhe […]