LIGA E PARË – JAVA E DYTË

FVK
Read Time1 Minute, 12 Seconds

Tabela dhe ndeshjet e parapara për javen e dytë në ligen e parë të Kosovës në të dyja kategoritë

LIGA E PARË FEMRAT PERËNDIM

Liga e Parë F Perëndim

Liga e Parë F Perëndim

Liga e Parë F Perëndim

Liga e Parë F Perëndim

TABELA - LIGA E PARË FEMRAT PERËNDIM

LIGA E PARË FEMRAT LINDJE

Liga e Parë F Lindje

Liga e Parë F Lindje

Liga e Parë F Lindje

Liga e Parë F Lindje

TABELA - LIGA E PARË FEMRAT LINDJE

PozEkipiPikëtHS+
114015
210111
39012
49111
5627
6649
7347
8346
9041

LIGA E PARË MESHKUJT

TABELA - LIGA E PARË MESHKUJT

PozEkipiPikëtHS+
113114
211113
311114
4537
5448
6153

3 0
100 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

SUPERLIGA E KOSOVËS - JAVA E TRETË

Më poshtë gjeni takimet e javës së tretë të Superliges së Kosovës në Volejboll  dhe tabelat përkatëse