URIME DITA BOTËRORE E GAZETARËVE SPORTIV

FVK
0 0
Read Time43 Second
Federata e Volejbollit e Kosovës, uron tërë komunitetin e gazetarëve sportivë në Kosovë, me rastin e shënimit të 2 Korrikut – Ditës Botërore të Gazetarëve Sportiv.
FVK e çmon jashtëzakonisht punën dhe përkushtimin e gazetarëve sportiv, dhënë sportit e me theks të veçantë volejbollit.
Bashkëpunimi i mirë i ndërsjellë ka bërë që misioni jonë i përbashkët për volejboll më cilësor, e më mediatik, të jetë i suksesshëm.
FVK është e përkushtuar që gazetarëve sportivë, t’u sigurojë ambient pune të dinjitetshëm në garat që i organizon, duke e patur në mesin e prioriteteve kyqe.
Tash kur SHGSK është e pranuar në arenën ndërkombëtare në AIPS, edhe për volejbollin është fakt i rëndësishëm që përmes gazetarëve kosovarë të jetë prezent në lajmet edhe jashtë kufinjve të Kosovës.
Urime 2 Korrikun, Ditën Botërore të Gazetarëve Sportiv
Me respekt,
Dr. Abedin Ibrahimi,
Kryetar i FVK-së

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Sekretari i Përgjithshëm i FVK-së, z. Valon Nikqi, fiton titullin Doktor i Shkencave në Kineziologji

Sekretari i Përgjithshëm i FVK-së, z. Valon Nikqi, fiton titullin Doktor i Shkencave në Kineziologji. Nikqi ka arritur me sukses të mbrojë disertacionin e doktoratës dhe të fitoj këtë titull, përmes së cilit komuniteti i sportit të volejbollit fiton edhe një Doktor Shkencash. Federata e Volejbollit e Kosovës e uron […]