KOSOVA ORGANIZATORE E KAMPIONATIT BALLKANIK U18

Federata e Volejbollit e Kosovës do të jetë organizatore e Kampionatit Ballkanik U18 për meshkuj. Kampionati Ballkanik do të organizohet në qytetin e Ferizajt nga 6-10 Korrik 2019. Në këtë garë përveq Kosovës do të marrin pjesë edhe 5 shtete tjera: Shqipëria, Maqedonia Veriore, Mali i Zi, Rumania dhe Turqia. 
Në bazë të vendimit të Komisionit Teknik të BVA ndeshjet do të zhvillohen me sistem të Bergerit (secili me secilin), ndërsa Kampion shpallet ekipi i cili do të ketë bilans më të mirë nga të gjitha ndeshjet. 
Ky do të jetë aktiviteti i parë ballkanik i organizuar nga FVK për këtë vit nga gjithsejt tri aktivitete që do të organizohen këtë vit. 
Federata e Volejbollit do të jetë e përkushtuar në ngritjen dhe zhvillimin e volejbollit të grupmoshat e reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *