SUPERLIGA E KOSOVËS – JAVA E PARË

FVK
Read Time42Seconds

KËTË JAVË NIS SUPERLIGA E KOSOVËS

(JAVA I)
Superliga M

(JAVA I)
Superliga M

(JAVA I)
Superliga M

(JAVA I)
Superliga M

(JAVA I)
Superliga M

(JAVA I)
Superliga F

(JAVA I)
Superliga F

(JAVA I)
Superliga F

(JAVA I)
Superliga F

(JAVA I)
Superliga F

TABELA SUPERLIGA MESHKUJT

PozEkipiPikëtHS+
117018
215116
315115
412213
59311
6939
77410
8458
9253
10-161

TABELA SUPERLIGA FEMRAT

PozEkipiPikëtHS+
117018
216117
315117
412213
510311
68311
7455
8355
9354
10254

 

4 0
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

FEDERATA E VOLEJBOLLIT E KOSOVËS NDANË TOPA PËR KLUBET E VOLEJBOLLIT

Komisioni për zhvillim i FVK-së ka bërë shpërndarjen e topave për të gjitha klubet e volejbollit që marrin pjesë në gara. Kryetarja e komisionit Mimoza Shkodra-Bislimi dhe Bahri Gjinovci anëtar i komisionit së bashku me sekretarin e përgjithshëm Valon Nikqi para ndarjes së topave kanë diskutuar për kërkesat dhe problemet […]