VËLLAZNIMI

Klubi i Volejbollit Vëllaznimi është një institucion shumë mirë I organizuar në volejboll dhe i përkushtuar maksimalisht për të siguruar atletët me trajnime teknike, taktike dhe fizike për të arritur potencialin e tyre më të lartë, nëpërmjet taktikave të provuar në volejboll.

Misioni i Klubit të Volejbollit “Vëllaznimi” është që të zhvillojë dhe promovojë sportin e volejbollit në Gjakovë.

Klubi i Volejbollit “Vëllaznimi” është ri-themeluar në maj të vitit 2016, i frymëzuar nga një përpjekje e madhe e ish-lojtarëve të volejbollit dhe dashamirësve të volejbollit në qytet. Qëllimi i krijimit të klubit ishte që të sigurojë një mjedis të shëndetshëm për fëmijët në komunitetin tonë, në mënyrë që ata mund të mësojnë dhe të gëzojnë sportin e volejbollit.

 

Leagues
Superliga M, SUPERLIGA B MESHKUJT, SUPERLIGA MESHKUJT 2020/21
Seasons
2019/20, 2020, 2020/21
Shtëpia

KV VËLLAZNIMI MESHKUJT

#LojtariEkipiPozicioniNr i librezesHeight
1Blendi HaxhikadrijaVËLLAZNIMIPasues000070178
2Arbrik ZekaVËLLAZNIMIKorrektor, Pranues100414188
3Simon KolajVËLLAZNIMIPranues000067180
4Rroni KrasniqiVËLLAZNIMIQendër100419196
5Driton FrrokajVËLLAZNIMIQendër000071185
6Shpejtim HotiVËLLAZNIMIPranues000068188
7Mergim FrancaVËLLAZNIMIKorrektor235/19195
8Leart KurhasaniVËLLAZNIMIPranues0000731989
9Ermal BuzaVËLLAZNIMIQendër000069194
10Gjonson KomaniVËLLAZNIMIPasues000038183
11Leka ShytiVËLLAZNIMIQendër100221196
12Berat BehramajVËLLAZNIMIPranues242/18187
13Ton MaksutiVËLLAZNIMILibero100218172
14Dani ThaqiVËLLAZNIMILibero000074182
14Rajmond Pjetraj-Libero100416175
16Albi Macula-Pasues100427189

Superliga Meshkujt

PozEkipiPikëtLFHS+S-Koeficienti
132121113381.187
228129330101.223
326129327161.075
422127525151.042
517126619220.983
615125718240.938
71394516160.956
849189240.888
929185240.865
1029183260.774

Rezultatet

SUPERLIGA MESHKUJT 2020/21

SUPERLIGA MESHKUJT 2020/21

SUPERLIGA MESHKUJT 2020/21

SUPERLIGA MESHKUJT 2020/21

SUPERLIGA MESHKUJT 2020/21

SUPERLIGA MESHKUJT 2020/21

SUPERLIGA MESHKUJT 2020/21

SUPERLIGA B MESHKUJT

SUPERLIGA B MESHKUJT

SUPERLIGA B MESHKUJT

SUPERLIGA B MESHKUJT

SUPERLIGA B MESHKUJT

SUPERLIGA B MESHKUJT

(JAVA IX)
Superliga M

(JAVA VIII)
Superliga M

(JAVA VII)
Superliga M

(JAVA VI)
Superliga M

(JAVA V)
Superliga M

(JAVA IV)
Superliga M

(JAVA III)
Superliga M

(JAVA II)
Superliga M

(JAVA I)
Superliga M

Next Post

FERIZAJ

  LeaguesSuperliga M, SUPERLIGA B MESHKUJT, SUPERLIGA MESHKUJT 2020/21Seasons2019/20, 2020, 2020/21ShtëpiaPalestra e Sporteve Shani Nushi KV VËLLAZNIMI MESHKUJT#LojtariEkipiPozicioniNr i librezesHeight1Blendi HaxhikadrijaVËLLAZNIMIPasues0000701782Arbrik ZekaVËLLAZNIMIKorrektor, Pranues1004141883Simon KolajVËLLAZNIMIPranues0000671804Rroni KrasniqiVËLLAZNIMIQendër1004191965Driton FrrokajVËLLAZNIMIQendër0000711856Shpejtim HotiVËLLAZNIMIPranues0000681887Mergim FrancaVËLLAZNIMIKorrektor235/191958Leart KurhasaniVËLLAZNIMIPranues00007319899Ermal BuzaVËLLAZNIMIQendër00006919410Gjonson KomaniVËLLAZNIMIPasues00003818311Leka ShytiVËLLAZNIMIQendër10022119612Berat BehramajVËLLAZNIMIPranues242/1818713Ton MaksutiVËLLAZNIMILibero10021817214Dani ThaqiVËLLAZNIMILibero00007418214Rajmond Pjetraj-Libero10041617516Albi Macula-Pasues100427189 Superliga MeshkujtPozEkipiPikëtLFHS+S-Koeficienti1FERIZAJ32121113381.1872LUBOTENI28129330101.2233PRISHTINA VOLLEY M26129327161.0754THERANDA22127525151.0425DRITA17126619220.9836PEJA15125718240.9387DRENICA1394516160.9568AS VUSHTRIA49189240.8889ULPIANA29185240.86510VËLLAZNIMI29183260.774 Rezultatet 29/11/2020 0 - 3 SUPERLIGA MESHKUJT 2020/21 […]