KËTË JAVË NIS LIGA E PARË NË TË DYJA KATEGORITË

FVK
Read Time50Seconds

Këtë javë do të nis edhe liga e parë në kategorinë e meshkujve dhe të femrave.

Ndeshjet që do te luhen këte gjiro janë këto :

LIGA E PARË FEMRAT PERËNDIM

Liga e Parë F Perëndim

Liga e Parë F Perëndim

Liga e Parë F Perëndim

Liga e Parë F Perëndim

LIGA E PARË FEMRAT LINDJE

Liga e Parë F Lindje

Liga e Parë F Lindje

Liga e Parë F Lindje

Liga e Parë F Lindje

LIGA E PARË MESHKUJT

 

5 0
100 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

SUPERLIGA E KOSOVËS - JAVA E DYTË

Më poshtë gjeni takimet e javës së dytë të Superliges së Kosovës në Volejboll :