DRITA F – SKENDERAJ

Detajet

Data Koha Dita e lojës
09/10/2019 20:00 SUPER KUPA

Vendi

Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Dritan Hoxha, Qyteza Pejton, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo

Rezultatet

Ekipi12345T
DRITA F25211925153
SKENDERAJ1525252392

Referat

Refer 1Refer 2Refer i Vijave
Ardian IbrajIsmajl JashariIdriz Ferizi
Vllaznim Shabani
Next Post

AS VUSHTRIA - FERIZAJ

DRITA F 3 - 2 SKENDERAJ Detajet Data Koha Dita e lojës 09/10/2019 20:00 SUPER KUPA Vendi Pallati i Rinisë dhe Sporteve Dritan Hoxha, Qyteza Pejton, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo RezultatetEkipi12345TDRITA F25211925153SKENDERAJ1525252392 Referat Refer 1Refer 2Refer i Vijave Ardian IbrajIsmajl JashariIdriz FeriziVllaznim Shabani