Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

HAPET AFATI KALIMTAR I JANARIT PËR VOLEJBOLLISTË DHE VOLEJBOLLISTE

Sot edhe zyrtarisht hapet periudha e dytë e afatit kalimtar për volejbollistë/e. Në këtë periudhë të drejt kalimi kanë të gjithë ata lojtarë/e që nuk kanë qenë të angazhuar gjatë stinorit vjeshtor në ndonjë klub Kosovar. Afati kalimtar do të jetë i hapur deri me 31 Janar në ora, 18:00. […]