QEVERIA MERR VENDIM PËR LEJIMIN E AKTIVITETEVE SPORTIVE

FVK
2 0
Read Time57 Second

Qeveria?? merr vendim për lejimin e aktiviteteve sportive✅

Qeveria e Kosovës ka vendosur sot të lejojë zhvillimin e aktiviteteve sportive në ambiente të hapura dhe të mbyllura.

Në pikat 14 dhe 15 thuhet se gjatë zhvillimit të përgatitjeve dhe garave, duhet të zbatohen masat e parapara për mbrojtje ndaj pandemisë Covid 19.

Pika 15⬇️
Lejohen aktivitetet sportive në hapësira të mbyllura dhe të hapura; stërvitjet dhe garat mund të organizohen në sportet individuale; në hapësirat e mbyllura gjatë stërvitjeve mund të marrin pjesë deri në 30 persona ndërsa në organizimin e garave mund të marrin pjesë deri në 50 persona gjithmonë duke u bazuar në Manualin për mbrojtjen nga përhapja e COVID19. Matja e temperaturës është e detyrueshme për të gjithë gjatë hyrjeve në objekte të mbyllura sportive dhe në hapësirat e hapura sportive.

Pika 16⬇️
Lejohen fitneset si dhe pishinat e mbyllura për aktivitete individuale rekreative, në përputhje me Manualin për mbrojtjen nga përhapja e COVID19. Matja e temperaturës është e detyrueshme për të gjithë gjatë hyrjeve në objekte.

#AktivitetetSportive #COVID19

See Less

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Vendimet e Bordit 25 Shtator 2020