Projekti ”Play Volleyball, Grow With It”

FVK

Konfederata Evropiane e Volejbollit (CEV) në bashkëpunim me Federatën e Volejbollit të Kosovës (FVK) vazhdojnë projektin që synon stimulimin e të rinjëve dhe të rejave që të merren me sportin e voljebollit. Nga ky projekt, i cili është vazhduar edhe për katër vitet e ardhshme, do të përfitojnë shkolla të […]

FVK pjesë e seminarit anti-doping

FVK

Sot, e hënë 13.12.2021, me fillim nga ora 18:00 mbahet seminari anti-doping me përfaqësues të klubeve të volejbollit kosovar. Seminari mbahet në bashkëpunim me agjensionin kosovar për anti-doping, KosAda, derisa ligjërues do të jetë koordinatori i këtj agjensioni, Bernard Tahirbegolli. Përveç klubeve, në seminar do të marrin pjesë edhe zyrtarë […]