KAMPIONI I KOSOVËS KV PEJA, E MËSON KUNDERSHTARIN

FVK

KV Peja e ka mësuar kundërshtarin e parë në garën e CEV Challenge Cup. Skuadra verdhezi është e vetmja e paraqitur në Kupat Evropiane dhe atje do ta ketë kundështar klubin portugez, Associação de Jovens da Fonte do Bastardo . Shorti i hedhur në selinë e CEV në Luksemburg, ka […]

MUSA SELIMI, DO TË UDHEHEQË ME KOMISIONIN PROFESIONAL

FVK

Treshja e anëtarëve të përcaktuar në Komisionin për Profesional të Volejbollit, Musa Selimi, Bujar Dervishaj e Afërdita Sadiku, kanë zhvilluar takimin e parë. Me pëlqimin e anëtarëve të këtij Komisioni, kryetar i komisionit u zgjodh Musa Selimi. Ndërkohë trajneri i mirënjohur, Bujar Dervishaj e ka paraqitur projektin e zhvillimit të […]