KUVENDI I PUNËS DHE ZGJEDHOR ME 12 MARS

FVK
0 0
Read Time27 Second

??????? ? ????̈? ??? ???????? ?? 12 ????
Bordi i FVK-së në mbledhjen e mbajtus sonte ka vendosur që me 12 Mars të mbaj Kuvendin e Punës dhe Zgjedhor. Ndër të tjera Bordi,
✅ Aprovoj Raportin e Punës për vitin 2020
✅ Aprovoj Rregulloren e Punës së Kuvendit
✅ Aprovoj Rregulloren për Organizim të Brendshëm të FVK
✅ Aprovoj Rregulloren e Këshillit Mbikqyrës
✅ Aprovoj planin aktiv dhe financiar 2021
✅ Kuvendi i Punës dhe Zgjedhor të mbahet me 12 Mars
✅ Kandidaturat për Kryetar të FVK të dorëzohen deri me 9 Mars në ora 16:00h
#federataevolejbollitekosovës #mbledhjaebordit #kuvendizgjedhor #kuvendi i punës

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

CEV ORGANIZON SEMINAR PËR TRAJNERË

Konfederata Evropiane e Volejbollit CEV do të organizoj seminar për trajnerët e Shkollave të Volejbollit. Seminari do të organizohet online dhe do të ketë mundësi që të ndiqet edhe nga trajnerë të tjerë. Seminari mbahet me 7 Mars nga ora 16:00h, ndërsa do të ligjerojnë Kära Mol, Anders Mol dhe […]