????????? ? ??????? ?? ????? ? ????-???-??

FVK

Superliga A në konkurencen e femrave, nesër starton me garat e play-off-it. Ndeshja hapëse e garave të play-off-it do të zhvillohet në Gjilan në mes të Dritës dhe Fushë Kosovës e cila për herë të parë është pjesë e garave në play-off. Ekipi i Dritës ka arritur që pjesën e […]

LIVE NË RTK, M-TECHNOLOGIE – SKENDERAJ

FVK

Radio Televizioni i Kosovës vazhdon traditën e bashkëpunimit të mirë me Federatën e Volejbollit të Kosovës. Në kuadër të këtij bashkëpunimi, RTK fillon serinë maratonike të transmetimeve në garat e Play-OFF të Superligës së vajzave. Të enjten, më 01 prill 2021, nga ora 15:30 RTK e transmeton drejtpërdrejt gjysmëfinalen e […]

MBAHET MBLEDHJA E BORDIT

FVK

Është mbajtur mbledhja e parë e Bordit të FVK-së, nën udhëheqjen e kryetarit të ri Bahri Gjinovci. Në këtë mbledhje ndër të tjera Bordi vendosi: ✅ Ndeshjet gjysmëfinale dhe finale të Kupës së Kosovës në konkurencen e femrave të zhvillohen me 26/27 Mars në Prishtinë ✅ Emëroj Këshillin Organizativ të […]

BAHRI GJINOVCI ZGJEDHET KRYETAR I RI I FVK

FVK

????? ???????? ???????? ??????? ? ?? ? ??? Federata e Volejbollit e Kosovës sot ka mbajtur Kuvendin e Punës 2020 dhe Zgjedhor. Për shkak të situatës pandemike dhe numrit të delegatëve, Kuvendi është mbajtur online. Mbledhjen e Kuvendit të Punës e hapi kryetari Abedin Ibrahimi i cili falenderoj të gjithë […]

CEV ORGANIZON SEMINAR PËR TRAJNERË

FVK

Konfederata Evropiane e Volejbollit CEV do të organizoj seminar për trajnerët e Shkollave të Volejbollit. Seminari do të organizohet online dhe do të ketë mundësi që të ndiqet edhe nga trajnerë të tjerë. Seminari mbahet me 7 Mars nga ora 16:00h, ndërsa do të ligjerojnë Kära Mol, Anders Mol dhe […]

KUVENDI I PUNËS DHE ZGJEDHOR ME 12 MARS

FVK

??????? ? ????̈? ??? ???????? ?? 12 ???? Bordi i FVK-së në mbledhjen e mbajtus sonte ka vendosur që me 12 Mars të mbaj Kuvendin e Punës dhe Zgjedhor. Ndër të tjera Bordi, ✅ Aprovoj Raportin e Punës për vitin 2020 ✅ Aprovoj Rregulloren e Punës së Kuvendit ✅ Aprovoj […]