Istref Elezaj ndan drejtësinë në kualifikuesen e “Challenge Cup” dhe fiton thirrje si gjyqtar ndërkombëtar

FVK

Gjyqtari kosovar tashmë me kredenciale evropiane, Istref Elezaj ka grumbulluar nënshkrimet e nevojshme nga kontrollerët për të fituar thirrjen si gjyqtar ndërkombëtar i volejbollit. Elezajt iu desh të tregonte veten në tri ndeshje ndërkombëtare për të grumbulluar nënshkrimet nga tre kontrollerë për të arritur të sigurojë thirrjen si gjyqtar ndërkombëtar. […]

FVK arrin marrëveshje sponsorizimi me kompaninë Vlera Sport

FVK

Presidenti i FVK-së, Bahri Gjinovci dhe pronari i kompanisë “Vlera Sport”, Faton Paqarada kanë nënshkruar marrëveshjen e sponsorizimit sot. Presidenti Gjinovci priti në zyrën e e FVK-së Paqaradën ku, pas një bashkëbisedimi rreth mbarëvajtjes së bashkëpunimit në të ardhmen, nënshkruan kontratën sponsorizuese. “Vlera Sport” është kompani e veshjeve sportive dhe […]

Geta Beqa emërohet anëtare e Bordit të FVK-së

FVK

Dy herë kampionia e botës në “World Fitness Women’s Championships” dhe fituesja e shumë medaljeve të tjera në programin e fitnesit “Wellness”, Gentiana Beqa Ahmeti – me propozim të presidentit të Federatës së Volejbollit të Kosovës (FVK), Bahri Gjinovci – është emëruar anëtare e bordit të institucionit më të lart […]