FINALET E KAMPIONATIT TË BEACH VOLLEY U20

May 25, 2019

Pas ndeshjeve kualfikuese të zhvilluara sot për finalet e kampionatit të Kosovës U20 në beach volley, nesër do të mësohen edhe ekipet fituese të kampionatit. Në program do të jenë ndeshjet gjysmëfinale dhe finale në të dyja konkurencat. Gjysmëfinalet do të zhvillohen me fillim nga ora 11:00, ku do të takohen: Gjysmëfinalet meshkujt11:00, A.BYTYQI/E.NRECAJ vs B.DEMNIKA/G.GUDAQI12:00, A.SALIHU/F.SALIHU vs R.BAJRAMI/E.MALIQI Gjysmëfinalet femrat11:00, G.RACI/L.HAJDINI vs L.PIREVA/Z.KADRIU12:00, M.AVDULLAHU/J.IDRIZI vs A.BERISHA/F.GASHI_____________________13:00, Ndeshjet për vend…

Read More >>

KAMPIONATI I KOSOVËS NË BEACH VOLLEY U20

May 24, 2019

Të gjitha ekipet që dëshirojnë të marrin pjesë në Kampionatin e Beach Volley U20, regjistrimin e ekipit mund ta bëjnë edhe përmes Google Forms. Të bashkangjitur gjeni edhe linkun: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKYhCEYIXGVcmPuoEfNw4pshSjQk1m9aHSFnwl6TX_qbD6VA/viewform

Read More >>