Tjetër lajm i jashtëzakonshëm për volejbollin kosovar vjen nga Kategorizimi për vitin 2022

FVK

Pas lajmeve fantastike që volejbolli kosovar mori në Asamblenë Ballkanike, vazhdimësi e zhvillimeve tjera të bujshme paraprake – si organizimi i kualifikimeve për Kampionatin Evropian – Federata e Volejbollit të Kosovës ka marr një tjetër lajm të jashtëzakonshëm nga kategorizimi i sporteve që bëhet sipas rregullores së Ministrisë së Kulturës, […]

Kosova, organizatore e Kampionatit Ballkanik U20 meshkuj dhe U22 meshkuj dhe femra në ‘Beach Volley’

FVK

FVK kthehet me lajme të jashtëzakonshme nga Asambleja Ballkanike e Volejbollit që u mbajt sot, 22 janar, në Shkup.Drejtuesit e Federatës së Volejbollit të Kosovës; presidenti Bahri Gjinovci, nënkryetarja Mimoza Shkodra dhe sekretari i përgjithshëm Valon Nikqi, morën pjesën në Asamblenë e 23-të Ballkanike të Volejbollit. Në këtë mbledhje u […]

Më 22 janar mbahet Asambleja Ballkanike e Volejbollit (BVA)

FVK

Presidenti i Federatës së Volejbollit të Kosovës, Bahri Gjinovci i shoqëruar nga nënkryetarja Mimoza Shkodra dhe sekretari i përgjithshëm Valon Nikqi, do të marrin pjesë në asamblenë e përvitshme Ballkanike të volejbollit, ku do të vendoset për aktivitetet e vitit 2022, datat dhe organizatorët. Është shumë e rëndësishme pjesmarrja në […]

Hapet afati kalimtar i janarit

FVK

Nga data 15 janar, është hapur afati kalimtar i janarit në volejbollin e Kosovës. Kjo periudhë është mundësi e mirë për angazhim te ndonjë ekip i ri për vollejbollistët/et që nuk kanë qenë të angazhuar/a me ndonjë klub gjatë stinorit vjeshtor. Afati është i hapur edhe për transferimin e volejbollistëve […]