BAHRI GJINOVCI ZGJEDHET KRYETAR I RI I FVK

FVK
0 0
Read Time44 Second

????? ???????? ???????? ??????? ? ?? ? ???
Federata e Volejbollit e Kosovës sot ka mbajtur Kuvendin e Punës 2020 dhe Zgjedhor.
Për shkak të situatës pandemike dhe numrit të delegatëve, Kuvendi është mbajtur online.
Mbledhjen e Kuvendit të Punës e hapi kryetari Abedin Ibrahimi i cili falenderoj të gjithë delegatët për bashkpunimin gjatë kohës sa ishte në krye të FVK-së, për të kaluar me pjesen e raportimeve.
Në pjesen zgjedhore delegatët e pranishëm unanimisht votuan Bahri A. Gjinovci për Kryetar të ri të FVK-së.
Për nënkryetarë u zgjodhën Mimoza Shkodra Bislimi dhe Abedin Ibrahimi.
Në Bordin e ri u zgjodhën: Abedin Mehani, Halime Fetahu, Dibran Kastrati dhe Valon Xhafaj.
Pas zgjedhjes në krye të FVK-së Gjinovci i falenderoj të gjithë delegatët për besimin, duke i siguruar që do të bashkpunoj me të gjithë pa dallim, në ngritjen dhe zhvillimin e sportit të volejbollit.
#federataevolejbollitekosovës #kuvendiipu ës2020? #kuvendizgjedhor #volejboll #volleyball #volleyball?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

MBAHET MBLEDHJA E BORDIT

Ă‹shtĂ« mbajtur mbledhja e parĂ« e Bordit tĂ« FVK-sĂ«, nĂ«n udhĂ«heqjen e kryetarit tĂ« ri Bahri Gjinovci. NĂ« kĂ«tĂ« mbledhje ndĂ«r tĂ« tjera Bordi vendosi: âś… Ndeshjet gjysmĂ«finale dhe finale tĂ« KupĂ«s sĂ« KosovĂ«s nĂ« konkurencen e femrave tĂ« zhvillohen me 26/27 Mars nĂ« PrishtinĂ« âś… EmĂ«roj KĂ«shillin Organizativ tĂ« […]