CEV ORGANIZON SEMINAR PËR TRAJNERË

FVK
0 0
Read Time32 Second

Konfederata Evropiane e Volejbollit CEV do të organizoj seminar për trajnerët e Shkollave të Volejbollit. Seminari do të organizohet online dhe do të ketë mundësi që të ndiqet edhe nga trajnerë të tjerë.
Seminari mbahet me 7 Mars nga ora 16:00h, ndërsa do të ligjerojnë Kära Mol, Anders Mol dhe Christian Sørum.
Të gjithë të interesuarit seminarin mund ta ndjekin në Facebook dhe Youtube në lidhjet më poshtë:
https://www.facebook.com/CEVolleyball/posts/3676410882394299

Federata e Volejbollit e Kosovë inkurajon të gjithë trajnerët e volejbollit dhe beach volley që të ndjekin kursin.
#federataevolejbollitekosovës #cevvolleyball #cevdevelopment #volleyball #volleyballschoolproject #kosovo #kosova #volejboll

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

BAHRI GJINOVCI ZGJEDHET KRYETAR I RI I FVK

????? ???????? ???????? ??????? ? ?? ? ??? Federata e Volejbollit e Kosovës sot ka mbajtur Kuvendin e Punës 2020 dhe Zgjedhor. Për shkak të situatës pandemike dhe numrit të delegatëve, Kuvendi është mbajtur online. Mbledhjen e Kuvendit të Punës e hapi kryetari Abedin Ibrahimi i cili falenderoj të gjithë […]