M TECHNOLOGIE FITON PAS NJË NDESHJE MJAFT INTERESANTE

FVK

▪️ M Technologie – Skenderaj 3:2 (27:25,20:25,25:17,23:25,16:14) M Technologie ka arritur të fitoj ndeshjen ndaj ekipit të Skenderajt në një ndeshje mjaft dramatike. Fituesi u përcaktua vetëm pas setit të pestë. Ndeshja gjatë gjithë kohës ishte e barabartë, mirëpo në momente vendimtare skuadra e M Technologie në setin e pestë ishte […]

PRISHTINA VOLLEY VAZHDON ME FITORE NË THERANDË

FVK

Theranda – Prishtina Volley 0:3 (20:25,17:25,11:25) Prishtina Volley edhe në ndeshjen e dytë ka vazhduar me fitore të pastër 3:0 në sete, kundër ekipit të Therandës. Ekipi nga Prishtina që nga fillimi i ndeshjes krijoj avantazh në rezultat duke e përmbyllur setin e parë me 20:25. Në dy setat tjerë […]

CEV LAVDËRON KOSOVËN PËR RIKTHIMIN E VOLEJBOLLIT

FVK

Në një artikull të veçantë kushtuar volejbollit kosovar dhe përpjekjeve për rikthim në normalitet, Konfederata Evropiane e Volejbollit (CEV), ka lavdëruar Federatën e Volejbollit të Kosovës për punën e mirë dhe përkushtimin që volejbolli të rikthehet e të zhvillohet akoma më shumë. Në artikullin e CEV, poashtu theksohet përpjekja e […]