ORARI I NDESHJEVE,SUPERLIGA A

FVK

Pas vendimit për shtyerjen e vazhdimit për datën 13/14 Qershor, FVK ka publikuar edhe orarin e ndeshjeve. Federata e Volejbollit e Kosovës, ju uron shëndet në radhë të parë dhe suksese të gjitha klubeve pjesëmarrëse! #federataevolejbollitekosovës #superligaA #orariindeshjeve #kosova #volleyball #volejboll

FVK MBANË TAKIM ME KLUBE

FVK

Federata e Volejbollit e Kosovës ka mbajtur takim me përfaqësuesit e klubeve të Superligës A. Në këtë takim ndër të tjera u diskutua për përgaditjet e rifillimit të garave. Pas diskutimeve u vendos që data e fillimit të garave të shtyhet për datë 13/14 Qershor. Gjithashtu u diskutua që në […]