FVK arrin marrëveshje sponsorizimi me kompaninë Vlera Sport

FVK

Presidenti i FVK-së, Bahri Gjinovci dhe pronari i kompanisë “Vlera Sport”, Faton Paqarada kanë nënshkruar marrëveshjen e sponsorizimit sot. Presidenti Gjinovci priti në zyrën e e FVK-së Paqaradën ku, pas një bashkëbisedimi rreth mbarëvajtjes së bashkëpunimit në të ardhmen, nënshkruan kontratën sponsorizuese. “Vlera Sport” është kompani e veshjeve sportive dhe […]