MBYLLET ME SUKSES KAMPIONATI I KOSOVËS NË BEACH VOLLEY U20

FVK
Read Time27 Second
Sot është mbyllur me sukses edhe Kampionati i Kosovës në Beach Volley në kategorinë U20 M/F. Pas pjesëmarrjes së 35 ekipeve, 19 në kategorinë e femrave dhe 16 në kategorinë e meshkujve u arritën këto këto rezultate:
Femrat:
🥇Rinesa Hasani & Melirona Avdullahu (Kastrioti)
🥈Amela Llugaliu & Erëza Rushiti (M-Technologie)
🥉Vesa Shabani & Elita Idrizi (Drita)
Meshkujt:
🥇Ermal Maliqi & Erion Bajrami (Drita)
🥈Endrit Nrecaj & Argjend Sopaj (Theranda)
🥉Ergon Tara & Andi Bajrami (Prishtina Volley)
Faleminderit

Spirit of Drini | Ujë Mineral – Premium

, Holiday Resort,

Artmotion

👏🏻

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *