BEACH VOLLEY • KAMPIONATI U20

FVK

BEACH VOLLEY • KAMPIONATI U20 Po zhvillohen garat e U20 në Beach Volley, në ambientet e bukura të Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit. Derisa ditën e djeshme janë zhvilluar ndeshjet e para të Kampionatit U20, ndërsa pjesëmarrëse janë 40 çifte, 16 te djemtë e 24 te vajzat. Garat sot […]