CEV LANSON SERINË E TRETË TË SEMINAREVE PËR TRAJNERËT E SHKOLLAVE TË VOLEJBOLLIT

FVK
1 0
Read Time26 Second

Konfederata Evropiane e Volejbollit-CEV, ka lansuar serinë e tretë të seminareve online me trajnerët e shkollave të volejbollit.
Për dallim nga seminaret e kaluara kësaj radhe pjesëmarrja nuk është e limituar.
FVK është pjesë e projektit të shkollave të volejbollit dhe në kuadër të këtij projekti trajnerët kosovar do të kenë mundësi të ndjekin trajnime të ngjashme me ekspertët më eminent të volejbollit evropian.
#federataevolejbollitekosovës #cevdevelopment #schoolproject #volleyball #kosova #cevvolleyball #volejboll #sport #PlayVolleyballGrowWithIt

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

KUVENDI I PUNËS DHE ZGJEDHOR ME 12 MARS

𝙆𝙐𝙑𝙀𝙉𝘿𝙄 𝙄 𝙋𝙐𝙉𝙀̈𝙎 𝘿𝙃𝙀 𝙕𝙂𝙅𝙀𝘿𝙃𝙊𝙍 𝙈𝙀 12 𝙈𝘼𝙍𝙎 Bordi i FVK-së në mbledhjen e mbajtus sonte ka vendosur që me 12 Mars të mbaj Kuvendin e Punës dhe Zgjedhor. Ndër të tjera Bordi, ✅ Aprovoj Raportin e Punës për vitin 2020 ✅ Aprovoj Rregulloren e Punës së Kuvendit ✅ Aprovoj […]