CEV LANSON SERINË E TRETË TË SEMINAREVE PËR TRAJNERËT E SHKOLLAVE TË VOLEJBOLLIT

FVK

Konfederata Evropiane e Volejbollit-CEV, ka lansuar serinë e tretë të seminareve online me trajnerët e shkollave të volejbollit. Për dallim nga seminaret e kaluara kësaj radhe pjesëmarrja nuk është e limituar. FVK është pjesë e projektit të shkollave të volejbollit dhe në kuadër të këtij projekti trajnerët kosovar do të […]