Ka filluar grumbullimi seleksionues i Kombëtares U19 femrat

FVK

Ka filluar grumbullimi seleksionues i Kombëtares së Kosovës U19 femrat, i cili po mbahet në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit. Rreth 45 lojtare po marrin pjesë në seleksionim, të cilat paraprakisht do t’u nënshtrohen testeve fizike dhe matjeve antropometrike, ndërsa me vonë do të testohen në aftësitë teknike. Deri […]