FVK vazhdon bashkëpunimin fantastik me sponsorin ‘Agro Trade’

FVK

Sot, në zyrën e Federatës së Volejbollit të Kosovës, presidenti Bahri Gjinovci priti përfaqësuesin e sponsorit që ka kontribuar jashtëzakonisht shumë në përkrahjen morale dhe materiale të volejbollit në Kosovë, Zijad Krasniqi. FVK dhe ‘Agro Trade’ kanë gëzuar një bashkëpunim të frytshëm ndër vite dhe ky bashkëpunim u vazhdua sot […]