Mbyllet afati kalimtar i janarit – detajet

FVK

Afati kalimtar i dimrit ishte hapur nga data 15 janar dhe ishte i disponueshëm për lëvizje deri sot, më 31 janar në orën 18:00, kur u mbyll zyrtarisht për transferime vendore. Në këtë periudhë kohore volejbollistët/et që nuk ishin të angazhuar/a me ndonjë klub, kishin mundësinë ekskluzive të nënshkruanin me […]