Letra përmbyllëse e presidentit Gjinovci për vitin 2021

FVK

Miq, dashamirë, sportdashës dhe punonjës sportivë, po e përmbyllim një vit sa sfidues aq edhe produktiv. Federata e Volejbollit të Kosovës gjatë vitit 2021 ka qenë pjesmarrëse, nikoqire dhe organizatore e eventeve të ndryshme, ku kanë gjetur përfshirje të gjitha grupmoshat dhe kategoritë në aktivitete. Gjatë vitit që lamë pas, […]