Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

CEV LANSON SERINË E TRETË TË SEMINAREVE PËR TRAJNERËT E SHKOLLAVE TË VOLEJBOLLIT

Konfederata Evropiane e Volejbollit-CEV, ka lansuar serinë e tretë të seminareve online me trajnerët e shkollave të volejbollit. Për dallim nga seminaret e kaluara kësaj radhe pjesëmarrja nuk është e limituar. FVK është pjesë e projektit të shkollave të volejbollit dhe në kuadër të këtij projekti trajnerët kosovar do të […]