DRITA PËRFUNDON PJESËMARRJEN NË GARAT EVROPIANE

FVK

AO THIRAS Santorini vs KV DRITA Gjilan 3:0 25:22,25:16,25:21 Ekipi i Dritës ka pësuar humbje edhe në ndeshjen e dytë në kuadër të Challenge Cup nga ekipi grek AO Thiras nga Santorini. Për dallim nga ndeshja e parë Drita sonte kishte një paraqitje shumë më të mirë dhe arriti që […]