2022 • VITI I VOLEJBOLLIT

FVK

I nderuar komunitet i volejbollit, Sponsorë dhe mbështetës, Gazetarë sportivë, Shumë të respektuar miq, Vijmë në kohën e rikapitullimit të asaj çka lamë prapa në 12 muaj, plot adrenalinë, emocion e sukses. Volejbolli na bëri bashkë në shumë ditë të bukura të vitit, duke lënë gjurmë të reja, si sporti […]