▪️KAMPIONATI I KOSOVËS NË BEACH VOLLEY U18▪️

FVK

📅 17 Qershor 2021 ⏰ 09:45 Shorti i ekipeve të femrave ⏰ 10:00 Fillimi i Kampionatit femrat ⏰ 15:00 Shorti i ekipeve te meshkujve ⏰ 15:15 Fillimi i Kampionatit meshkujt 📍 Fakulteti i Edukimit Fizik dhe Sporteve Federeta e 🏐🇽🇰 ju deshiron suksese të gjitha ekipeve pjesëmarrëse 👏