VENDIMET E MBLEDHJES SË RREGULLT TË BORDIT TË FVK-së

FVK

Bordi i Federatës së Volejbollit të Kosovës me dt.11.06.2021, ka mbajtur mbledhjen e rregullt në të cilën ndër të tjera mori këto: VENDIME ✅ Aprovoi në parim raportin e garave për vitin 2020/2021 ✅ Aprovoi pjesëmarrjen dhe organizimin e aktiviteteve ballkanike: • U20 meshkujt volejboll – organizimin (20-24 Korrik 2021) […]